Noen dager til er tilbrakt på loftet. Denne gangen gikk det med mest tid til å skifte lys i taket på selve rommet. Har fått opp noen spotlights, som gir ett betydelig løft for arbeidsforholdene. Nå er hele anlegget opplyst på kveldstid, og det er mye triveligere å være på rommet.

Det er ikke de store framskrittene å rapportere om, har jobbet med to prosjekt, landskapet jeg begynte på sist gang, og ett lite kontrollpanel som skal henge på endemodulen.

Blog Image Dette treet har jeg laget selv, det er en tørket rognebær”klase” som jeg har hatt klarlim på og dyppet i diverse grønne kunststoffdeler for å prøve å få il et bladverk. Ikke helt optimalt, den ble litt pjuskete, men med litt øvelse håper jeg at det kan bli bedre.

Blog Image

Så langt kom jeg med landskapet denne gangen. Etter at sparkelen jeg la på sist gang har fått tørket seg skikkelig, har jeg hakket og pusset på denne for å få til litt struktur i fjellpartiene. Disse har jeg så malt med en blanding av hvit, sort og brun akrylmaling. Jeg har malt områdene det skal komme gress på grønne. Har blitt anbefalt å heller bruke brunnyanser på områder der det skal strøes på gress, så dette kommer jeg nok til å rette på. Nederst i høyre hjørnet har jeg begynt å strø på gress, steiner osv. Det er en liten fure i landskapet mellom selve modulen og seksjonen som kan taes av. Skal se om jeg klarer å få skjult denne litt bedre med tiden.

Blog Image

Til slutt ett bilde av boksen jeg ikke rakk å gjøre ferdig. Denne boksen skal inneholde en digitaldekoderboks for sporvekslere. På framsiden blir det ett lite panel med diodelys som indikerer hvilken vei de ulike vekslene ligger. Dette kommer til å være til god hjelp når man skal kjøre tog inn på skyggestasjonen, som ligger skjult inne i landskapet. Desverre ble det for knapt med tid til at jeg rakk å gjøre meg ferdig med boksen.