Ett nytt år er i gang. Arbeidet på de nye endemodulene fortsetter. Jeg har justert litt og rettet opp en del småfeil på modulene. I tillegg har jeg kommet godt i gang med å planlegge landskapet mer i detalj. På den ene modulen vil jeg prøve å lage til en landskapsseksjon som kan fjernes for å få tilgang til sporene på nivåene under i de skjulte vendesløyfene. Denne seksjonen skal ligge innenfor skinnegangen på det øverste nivået. Jeg har rukket å sette sammen bitene seksjonen skal bestå av, samt skjære dem til og sparkle dem.

Blog Image

Jeg har brukt romjulen til å sette sammen de to husmodellene som skal stå på denne seksjonen. Jeg merket at jeg har utviklet meg ett hakk videre i forhold til å kunne lage gode modeller, men har svært langt igjen. Jeg er blitt flinkere til å unngå grunnleggende tabber som å grise med lim på synlige steder. I tillegg har jeg begynt å få litt mer tak på smussing. På disse to byggesettene har jeg malt så og si alle delene før jeg har satt dem sammen, og jeg er meget fornøyd med resultatet. Det gule restauranthuset fant jeg ut at jeg ville gjøre litt ekstra ut av. Jeg limte derfor garasjedøren fast i åpen posisjon, og innredet en garasje, istedenfor å bare lime døren igjen i lukket posisjon. Dette skaper mer liv og får fram en del artige detaljer på modellen.Blog Image

Blog Image

Jeg har også begynt å jobbe med landskapet på det nederste nivået, langs dobbeltsporet.

Blog Image

Rett før jul kom det forresten endelig snø til Birsemüseli, riktignok bare midlertidig i anledning julebesøk av slekt og venner.Blog Image